Top Slide Menu

Ciao, Benvenuto nel mio blog!

Puoi seguirmi sui social o sottoscrivere i feed.

Iscriviti al blog!

Ricevi per posta elettronica gli ultimi post. Basta inserire la tua email per iscriverti.





Vuoi sapere come fare a installare questo menú?

lunedì 25 luglio 2011

Post di Demo della introduzione delle emoticon nei commenti di Blogger.

Dimostrazione di come si possano inserire le emoticon stile Facebook nei commenti di Blogger. Per l'installazione di questa personalizzazione, consultate il post

10 commenti:

  1. Commento di prova per testare tutte le emoticon singolarmente e a coppie

    Singole

    :)
    :(
    ;)
    :P :p
    :D :d
    XD
    :O :o
    :S :s
    :'(
    X(
    :*
    8)
    :A :a
    3:

    Coppie separate da uno spazio

    :) :(
    :P :D

    Coppie senza spazio divisore

    :'(X( :*8)

    RispondiElimina
  2. Profesyonel slider eklentileri arasında yer alan Mega Slider eklentisi ile daha göz alıcı ve muhteşem manşetler yaratabilirsiniz. Dokunmatik ekranlar için tamamen hassasiyet odaklı bir yaklaşım sunan Mega Slider, kullanıcı dostu ara yüzü ve kolay kullanılabilir paneli ile profesyonel manşet hazırlamak isteyenler için ideal bir seçim olmaktadır. Bu eklenti dahilinde manşet sisteminize sadece görsel olarak değil, aynı zamanda metin veya video manşeti de ekleme yapabiliyorsunuz. Genellikle video başta olmak üzere görsel içerikli bir manşet kullanmak isteyen WP kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen eklenti tam bir kontrol kapsamında kullanılabiliyor.
    https://www.dogushan.com/wordpress-mega-slider-eklentisi-manset-ve-kullanimi/

    RispondiElimina
  3. Düğün Organizasyonu

    Düğün hazırlıkları ve dugun organizasyonu için profesyonel hizmet almak istiyorsanız İzmir Organizasyon yanı başınızda. Düğün organizasyonu alanında 15 yıllık tecrübesi ile birçok düğün organizasyonuna öncülük eden İzmir Organizasyon firmamız profesyonel ekibi ve kaliteli ekipmanları ile hizmetinizde. Karşınıza sizi mutlu edecek biri çıktığında, karşılıklı olarak birbirinizden elektrik aldığınızda evlenmeye karar verirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile hayatınızı birleştirmek istediğinizde bazı hazırlıklar başlar. Düğün tarihi belirlenir, mekan belirlenir, ev hazırlıkları başlar, gelinlik, damatlık seçimleri gibi düğün hazırlıkları için daha birçok ayrıntı vardır. Tüm bu ayrıntıları düşünmek gelin ve damada kalır. Bu hazırlıkların yanı sıra düğün organizasyonu da çoğu zaman telaşlı oluyor. Bu kadar telaşa hiç gerek yok çünkü İzmir Organizasyon düğün gününe ait tüm detayları sizlerin istekleri doğrultusunda oluşturuyor. Hayal ettiğiniz rüya gibi bir gün için profesyonel ekibimiz düğün hazırlıkları için çalışmaya devam ederken sizler rahat bir nefes alabilir ve gece için hazırlıklarınızı sürdürebilirsiniz. Simge & Gökhan çifti için gerçekleştirdiğimiz düğün organizasyonu yazımızı okuyarak fikir edinebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.


    evlilik teklifi yüzükleri

    Kavram evlilik teklifi olursa bir yada birkaç cümle ile anlatılabilecek basit bir olgu değildir. Şu yer küre üzerinde milyarlarca insan arasından duygusal olarak bağlandığınız, sevginizi, sadakatinizi ve emeğinizi ilmek ilmek ördüğünüz o kişi ile hayatlarınızı birleştirmek; kurduğunuz hayallerin tek tek gerçekleşmesi için çaba harcamak… Sadece bunlar bile evliliğin ne kadar özel olduğunu anlamamız için yeterlidir.

    Bayanların evliliğe bakış açısı ve hissettikleri erkeklere göre kıyaslandığında pek çok noktada ortak paydada buluşuyor olabilir. Ancak bazı noktalarda ise kadınlar erkeklere göre daha farklı beklentiler içerisinde yer alıyor. En önemli unsur ise evlilik için öncelikle bir evlilik teklifi gerekmesi gibi. Bu konulara kadınlar erkeklerden daha fazla önem veriyor. Her genç kızın hayalini kurduğu bir evlenme teklifi mutlaka bulunuyor. Bu aşamada beylerin yapacağı en güzel şey ise onları mutlu edecek, sonsuza dek hatıralarından çıkmayacak bir evlilik teklifi organizasyonu yapmak olacaktır. Belki de ayrıntılar çiçekler, başına takılacak bir taç veya bir evlilik teklifi hediyesi.


    organizasyon ajansı

    Deniz üzerinde15 metrelik özel yatımızda organizasyonlar yapmaktayız. Yatta evlenme teklifi organizasyonu en çok yapmış olduğumuz organizasyonlardandır. Evlenme teklifi organizasyonu için en çok tercih edilen hizmetlerimizi içeren örnek bir videoyu yan tarafta izleyebilirsiniz. Mutluluk Teknesinde evlenme teklifi organizasyonu yada teknede evlenme teklifi organizasyonu alternatifleri için lütfen Evlenme Teklifi Organizasyonu sayfamızı inceleyiniz...

    Açılış Organizasyonu

    Animasyonlu acilis organizasyonu , renkli kostüm ve makyajlarıyla palyaço gibi animasyon ekibinin, çeşitli dans ve aktivitelerle, açılışa ilgi çekmesidir. Animasyonlu organizasyonlarda palyaçolarımız, mini kulüp danslarla çocukları ve yetişkinleri eğlendirirler. Firmanızın, markanızın ya da kampanyalarınızın yer aldığı broşürlerinizi dağıtırlar. Animasyon sunucusu ( sunucu temini hizmeti ) ile birlikte çeşitli gösteriler düzenlerler.

    RispondiElimina